Friday, July 20, 2012

Modern tesettür ve Osmanlı Kaftanları Defilesi

Ana Sayfa //
Güncel Haberler //
Modern tesettür ve Osmanlı Kaftanları Defilesi


Muammer Ketenci’nin kreasyonlarının yer aldığı modern tesettür ve osmanlı kaftanları defilesi yapıldı. Defilede Ece Gürsel ve Tatyana gibi birbirinden ünlü mankenler yer aldı. Defilede modern tesettür elbiseler, osmanlı kaftanları, günlük tesettür kıyafetler yer aldı. Engelli çocuklara destek sağlamak amacıyla hazırlanan elbiseler, “Umut Işığı” adlı defilede ünlü mankenler tarafından sergilendi.


modern tesettr defilesi Modern tesettr ve Osmanl Kaftanlar Defilesi


-Küçükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla ünlü modacı Muammer Ketenci tarafından engelli çocuklara destek sağlamak amacıyla hazırlanan elbiseler, “Umut Işığı” adlı defilede ünlü mankenler tarafından taşındı.


Küçükçekmece Belediyesi önderliğinde, ünlü modacı Muammer Ketenci’nin tasarımları, engelli çocuklar yararına düzenlenen “Umut Işığı” adlı defilede beğeniye sunuldu. ‘Modern tesettür ve Osmanlı kaftanları’nın sergilendiği Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen defileden elde edilen gelir, engelli çocuklar için kullanılacak. Defilede ünlü mankenler Tuğba Özay, Ece Gürsel ve Nilay Dorsa podyuma çıktı. Defileden önce verilen kokteylde birçok ünlü isim bir araya geldi.


Gecede konuşan ünlü tasarımcı Muammer Ketenci, “2012- 2013 kış koleksiyonunu sunmak üzere 4-5 ay öncesinden hazırlıklara başlamıştık. 2012- 2013′ü dedik ki modern tesettür modasına uyarlayalım. Bu fikir yayılıyor ve Belediye Başkanımızın kulağına gidiyor. ‘Hemen bir defile ile halkımıza sunalım ama bunu engelli çocuklara ve onların eğitimine yapalım ne dersin’ dedi. Bu teklifi bana sununca ben de tabii havalara uçtum. Çok keyif aldım. Buradan çok güzel üç elbiseyi açık artırmaya koyuyoruz. Ünlü iş adamları, üst bürokratların vereceği bağışlarla elbiseler satışa çıkacak. Bu elde edilen gelirle engelli çocuklarımızın çeşitli ihtiyaçları karşılanacak. Top modellerimiz Ece Gürsel, Tatiana olsun ve diğer 15 manken, burada engelli çocuklar için, onların eğitimi için burada ücretsiz olarak podyumda boy gösterecekler. Ayrıca birçok ünlü sanatçı isim, bu projenin destekçisi bugün bu koltuklarda oturacaklar” dedi.





Kaynak: İnegölhaber



BU SAYFAYI SIK KULLANILANLARA EKLE

No comments:

Post a Comment